Assen e.o.
06 - 44 115 415

Ons team

ons team

Elk jaar kom ik naar Nederland, om mijn verjaardag te vieren. Nederland is best heel groot, dus dat kan ik nooit in mijn eentje doen. Daarom neem ik elk jaar heel veel pieten mee, want die helpen mij om er een heel leuk feest van te maken. 

Bij de Sinterklaas Gilde Assen werk ik graag samen met deze pieten, je hebt ze vast wel eens gezien? op school, tijdens de intocht of misschien wel bij jouw thuis. deze pieten staat garant voor een super mooi Sinterklaasfeest.

De Pieten

Hoofdpiet, sinterklaas kan niet zonder een hoofdpiet, want hoofdpiet stuurt de andere pieten aan, anders gaat het helemaal mis.

Stuntelpiet Julio, wie kent hem nou niet. Hij doet altijd zijn best, maar vooral ook met stuntelen, vandaar zijn naam. 

Huispiet en regelpiet Piet Novio van de Sinterklaas Gilde Assen. Zonder  deze piet zou het sinterklaasfeest in duigen vallen.

Rolstoelpiet, Piet Milano kan wel kleine stukjes lopen maar voor langere afstanden zit in een rolstoel. En zo kan hij Sinterklaas toch helpen.

Pakjespiet, Ik denk dat dit voor jullie een heel belangrijke piet is. Zij zorgt voor het inpakken van de cadeautjes, en de andere pieten helpen haar.

BRAND…. BLUSSEN…  Ja dat zijn de woorden die Brandweerpiet regelmatig roept. En is er geen brand dan inspecteert hij de schoorstenen.

Testpiet, alle cadeautjes moeten natuurlijk wel getest worden. Zitten er 4 wielen op de auto, zit de vlecht goed van de pop met vlechten.

Leerlingpiet, Piet zijn moet je leren, hoe ga je door een schoorsteen zonder van het dak te vallen. Hoe moet je een schoentje vullen? Dat leert deze piet op de pietenschool.

Strekenpiet toch, kom je de klas binnen, ligt de hele klaslokaal overhoop. dat is vast het werk van strekenpiet.

Knutselpiet, wat kan zij mooi kleuren en knutselen. En soms helpt ze Profpiet ook een handje als hij het heel druk heeft.

Rommelpiet toch, kom je s’morgens de klas binnen, ligt jouw hele klaslokaal overhoop. Dat is vast het werk van Rommelpiet..

Meisjespiet, de naam verklapt het al een beetje, voor echte meisjesdingen moet je bij Meisjespiet zijn.

Recht zo die gaat, dat zegt Wegwijspiet altijd. Gelukkig maar want zo vindt Sinterklaas altijd de goede weg. 

Bakpiet, pepernoten bakken kan zij als de beste, maar ook het eten voor Sinterklaas en Pieten maakt zij heel lekker klaar . Tenzij zij het laat aanbranden. Maar dat gebeurt zelden.

Profpiet, Problemen nee hoor Profpiet vind wel een oplossing, Alleen maar soms krijgt hij ook hulp van Creapiet.

Crew

Youri

Roy

Diane

Sinterklaas en de pieten kunnen niet zonder een goede crew team.

Dit team helpt en ondersteund de SGA met hand en span diensten, van vervoer, opbouw van decor, geluid en licht bij shows, grime en noem maar op.

Bijzondere gasten

Nel Pantervel

Nel Pantervel houd vast niet van Sinterklaas. of is ze gewoon jaloers op Sinterklaas dat kan ook.

Vacatures